Gy.I.K.

Megnézhetem hol és hogyan készül az IKUN Pálinka?

Természetesen, szívesen vendégül látunk a főzdében. Látogatásod során megtekintheted a teljes munkafolyamatot, megnézheted a főzőberendezéseinket. Sőt, a fejlesztés alatt álló termékeinket is megismerheted. Kérünk vedd fel velünk a kapcsolatot!

 

Hol vásárolhatok IKUN pálinkát?

Bármely partnerünknél megkóstolhatod pálinkáinkat, legyen az étterem vagy bár. Ha otthon lenne kedved fogyasztani belőlük vagy a barátaiddal szeretnétek megkoronázni egy délutánt vagy estét, akkor használd a weboldalon a Webshopunkat!

IKUN Webshop

 

Meddig tárolhatom az IKUN pálinkákat?

Biztosak vagyunk benne, hogy a legjobbat a legmegfelelőbb időpontra vagy alkalomra szánod. Pálinkáink korlátlan ideig eltarthatók és élvezhetők. Ennek ellenétre tapasztalatunk az, hogy érdemes elfogyasztani italainkat gyümölcsfajtától függően 2-4 éven belül, mivel az aromáért felelős alkotóelemek "élnek" és folyamatosan változnak.

 

Elkészítitek az én párlatomat is?

Ha szeretnél saját italt készíteni, vedd fel velünk a kapcsolatot! Szívesen segítünk a cefrézéstől a lepárlásig, sőt akár az összes lépést el tudjuk végezni számodra.

 

Milyen eszközökkel dolgoztok?

A lepárlógépeinket a német Müller Gmbh-tól szerezzük be. Az Aroma IV rendszerünk szabadalmaztatott aroma-spirált használ a legértékesebb alkotóelemek megőrzéséhez, ami szakértő kezekben tökéletes íz és kirobbanó illat harmóniát eredményez. Gépparkunkat igyekszünk minden esetben megújuló energiaforrással üzemelni.

 

Nincsenek termékek a kosárban.

chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram